BOKA MONTER

Gör bra affärer på mässan!

Vår Trädgård är ett säkert vårtecken som lockar stora publikskaror. 2018 kom över 20 000 personer till mässan i Malmö och detta är vår ambition även i Göteborg! Besökaren vill ha rådgivning, söker fakta, kunskap och rätt produkter och tjänster för sitt trädgårdsintresse.

Vi vill bjuda våra besökare på en bra mix och rådgivning som ger en mersmak för konsumtion under hela året. Trädgårdstrenden och intresset för odling fortsätter att öka och Vår Trädgård är ett bra redskap för er som företag att visa och profilera er själva samt era produkter. Vi vet att vi har väldigt kunniga besökare som vet vad de vill ha och de söker helheten, produkterna, inspirationen samt
rådgivningen hos oss. Våra besökarundersökningar visar att närmare 90% av mässans besökare har egen trädgård och drygt hälften av besökarna uppger att de inom sex månader kommer att investera i något av det som ställdes ut på mässan..

Vår Trädgård speglar den fina bredd som finns i branschen i just Skåne. Utställarna täcker in allt för såväl den lilla täppan som
för den stora anläggningen. Mässan är en omfattande satsning med aktörer från hela trädgårdssektorn. Här finns fina inspirerande
miljöer som ger besökaren de bästa möjligheterna att hämta nya idéer till den egna trädgården. Det är många som ser oss som ett viktigt forum och vi ser fram emot och hoppas att även ni vill vara med och ta första spadtaget inför våren och trädgårdssäsongen 2019.

Marknadsföring är en viktig bit i arbetet med Vår Trädgård

Vi genomför en bred och välplanerad kampanj för mässan. Vi använder sociala medier och andra digitala kanaler, annonser i dags- och fackpress, utereklam på bussar, stolptavlor, banderoller och infartsskyltar, radio och inte minst marknadsför vi mässan via våra partners. 2019 förstärker vi ytterligare den digitala marknadsföringen. Det leder till ökad aktivitet i sociala medier och trafik på hemsidan och en föryngring av besökarna.

Det personliga mötet ger oöverträffade möjligheter att möta och bygga relationer med dina blivande och nuvarande kunder.

”Vår Trädgård är startskottet för en ny trädgårdssäsong. Underbart att se alla människor som efter en lång vinter, väller in med grönt i blicken. För oss som ritar och anlägger trädgårdar är tidpunkten optimal. Efter sju säsonger i rad är vi mer än nöjda och hoppas på sju till. Minst.”

Peter Englander

Intresseanmälan

Det går redan nu att anmäla sitt intresse för att ställa ut på Åbymässan 2019. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • OBS! Monterdjupet är 2 m eller 4 m. Observera att minsta monterstorlek är 2×2 kvm. I priset ingår golvyta enligt bokad storlek och avskiljande väggar.

VARFÖR SKA DU STÄLLA UT PÅ EN MÄSSA?

En viktig mediekanal

Varje år satsar svenska företag över 3 miljarder kronor på mässor och event. I en alltmer digitaliserad värld blir det personliga mötet allt viktigare.

En mässa samlar hela branschen; leverantörer, kunder och media. På mässor träffar du besökare som tagit ett aktivt beslut att träffa dig. Här skapas nya idéer, kontaktytor och affärsmöjligheter. Detta gör mässmediet till den mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalen.

• Nya affärsmöjligheter
På en mässa finns flera marknadssegment representerade. Köpare, säljare och produkter finns på plats vid ett och samma tillfälle.
• Top of mind
Öka din varumärkeskännedom på mässan och ge dig en långsiktig position på marknaden.
• Alla fem sinnen på en gång
Känn, titta, lukta, smaka och lyssna. Mässmediet stimulerar alla dina fem sinnen.
• Maximal effekt
Mässmediets effekter är omedelbara men kan också visa sig efter mässan när investeringsbeslutet fått mogna.

KONTAKTA OSS

Linnea Olsson

Projektledare
Vår Trädgård
Mejla mig!
0732-36 90 71

Michael Andersson

Projektkoordinator
Stora Villamässan
Mejla mig!
0725-45 45 60

Viktor Ottosson

Projektledare
Stora Villamässan
Mejla mig!
0708-66 08 80

Ulf Rosvall

Projektsäljare
Stora Villamässan
Mejla mig!
0704-22 48 34