PRODUKTER & ERBJUDANDEN

TrädgårdSmart

Vinn en Robomow RX12u robotgräsklippare till ett värde av 4,990 kr i TrädgårdSmarts monter: B:05!

TrädgårdSmart är ny återförsäljare av Contura Steel utekök. Kom och upplev marknadens exklusivaste utekök på mässan.


Monter: B:04

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar visar upp Tranås nya Supermodell Geo 500 – En helt ny inverterstyrd berg/jordvärmepump som är vassare än sina föregångare på allt.

IVT Geo 500-serien finns i tre olika effektstorlekar och kan beställas med front i svart Titaniumglas, vitt Titaniumglas samt vit metall. Inbyggd gateway i samtliga modeller för styrning via app i din smartphone. Trådlös rumsgivare ingår till Titaniummodellerna, och finns som tillbehör om du väljer vit metallfront.


Monter: G:04

Congrow

Snygga växthus som byggs med betongelement.

Stabila, underhållsfri och värmelagrande växthus i betong.


Monter: A:19

Kamado Sumo

Upptäck den senaste trenden med keramiska grillar – Lyft dina grillupplevelser till nästa nivå med Kamado Sumo.

”Kamado SUMO håller högsta kvalitet och har alla egenskaper som krävs för att klara av att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Min ambition är att sprida kamadogrillens förträfflighet på den nordiska marknaden genom att erbjuda en genuin kvalitetskamado till alla grillentusiaster. Kamado SUMO grillens egenskap av att kombinera grill med isolerande ugn ger dig ett fantastiskt mört kött som har den riktiga kolgrillseldade smaken.”  – Johan Jureskog


Monter: F:04

Dragon-Fly Feng Shui i hem och trädgård

Feng Shui är en gammal livsfilosofi från Kina. Man lärde sig hur naturen såg ut och hur djuren betedde sig. De flesta människor känner ofta ett lugna och harmoniska när de kommer ut i naturen. Med Feng Shui skapar du mindfulness ditt hem eller trädgård.
Kerstin Wilhelmsson från DragonFly Feng Shui inspirerar dig till att hitta balansen i trädgården med färger, växter och symboler.


Monter: D:10

Kindling Cracker

Säker, Snabb & Enkel Vedklyvning

Kindling Cracker är den prisbelönta vedklyven som gör det enkelt och riktigt säkert att klyva bras- och tändved.
Perfekt för dig som inte gillar att använda yxa och har kamin, eldstad eller vedspis.

Vedklyven är uppfunnen av Ayla Hutchinson, en 13 årig tjej från Nya Zeeland! Idén fick hon efter att hennes mamma huggit sig illa i tummen medan hon klöv ved med en yxa och blev fast besluten att hitta ett säkrare alternativ.

Fandango Fire Tools är europadistributör för Kindling Cracker och under mässan kommer vi demonstrera våra vedklyvar så kom gärna förbi vår monter och testa!

Mässerbjudande!
Vi har 20% rabatt på alla våra produkter under mässan så passa på!


Monter: E:22

Westerbergs

Trygg badkarsleverantör sedan 1981
Westerbergs ingår i Nordens största badrumskoncern, och efter mer än 35 år på marknaden vet vi vad som gäller för badkar och vatten som virvlar.

Westerbergs lanserar nu 4 nya spabad, tre kvadratiska och ett runt. Varje kar har noga utvalda funktioner baserat på den senaste tekniken för optimal upplevelse.

Vår omsorg om detaljerna ger dig ett spabad du kan glädjas av i många år, oavsett vilken modell du väljer!


Monter: K:15

Allaway

Allaway lanserar AX och AZ serierna med en mängd funktionella nyheter på årets mässa!

De nya centraldammsugarna i serierna AZ och AX ger det moderna hemmet en modern och funktionell design. AZ 45 i kommunicerar trådlöst med centralenheten och har effektreglering i fem steg.

Produktfamiljens innovativa lösningar gör monteringen, underhållet, tömningen av dammbehållaren och särskilt städningen ännu enklare och bekvämare. Med Allaway appen får du värdefull information från centralenheten.


Monter: B:06

Svenska Chilepeppar Föreningen

I mässans hetaste monter finner du mer är 60 olika sorters Chileplantor, Heta Kok- och Odlingsböcker, Mango-Jalapeño Glaze, Habanerosås, Habanerogelé, Soltorkad, Rökt och Rostad Chilepeppar, Satans Salt, Malda Chilesorter, Habanero Redsalt, Groddningsmedel, Chilefröer, Gödningsmedel och Föreningens heta T-shirt och Medlemströjor.

Dessutom bjuds det på rådgivning om odling och matlagning med chilepeppar.


Monter: A:18

Impecta Fröhandel – din naturliga frökälla

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Besök monter A:15 och botanisera bland ca 800 frösorter, inklusive årets frönyheter.

Årets hetaste nyhet är Capsicum ’Black Fangs’. En klassisk chilipeppar men i helt ny färg, läckert svart med vacker blomning.

Stort Papegojblad ’Purple Prince’ är en ¬effektfull bladväxt där både blad och stjälkar blir djupt vinröda. Finns bara hos Impecta.

Med Brassica F1 ’Yurok’ får du en kompakt, snabbväxande och köldtålig svartkål. Utmärkt att odla i låda.

Fina Cucumis ’Jenny Lind’ är en melon för svenska förhållanden. Ett härligt kulturarv från 1800-talet som ger vackert nätmönstrade, gröngula, halvstora meloner.

Vid köp av fem fröpåsar får du välja en fröpåse av sorterna Ageratum ’Red Cutting’, Storbladig Basilika ’Aton’ och Musselsquash F1 ’Kermit’ helt utan kostnad. Besök montern och glöm då inte att ta med dig årets frökatalog hem, den är helt gratis.


Monter: A:15

Ecobox

Dags för nytt avlopp?

Ecobox är en svensk produktportfölj med kompakta, robusta och kemikaliefria minireningsverk. Glöm trekammarbrunnar, markbäddar och infiltrationer. Avloppsrening ska vara enkelt att installera och underhålla. Ecobox klarar såväl normal som hög skyddsnivå. Klarar av långa belastnings-uppehåll vilket är en stor fördel vid fritidshus. Passar lika bra för permanentboende som fritidshus.


Monter: H:10

Alingsås Huspaket

– Personliga trähus – skräddarsytt i lösvirke det är vad Alingsås Huspaket erbjuder, standardlösningar gillar vi inte utan hos oss är nästan allting möjligt. Ska du bygga hus och är nyfiken på ett koncept utöver det vanliga? Då är du välkommen till vår monter och bolla dina idéer med någon av våra erfarna och kunniga säljare så berättar dom mer vad vi kan hjälpa till med.


Monter: F:18

Villa Varm

Villa Varm är en ny utställare på mässan. Vi kommer från Norrbotten och jobbar med stomresta trähus som levereras i hela landet. Alla hus som vi bygger är unika och husmodellerna döps efter var i landet de står. Husen säljs direkt från fabrik och på mässan träffar du VD:n Håkan och marknadschefen Helena.

Kom och diskutera dina byggplaner med oss! Välkommen till vår monter H:20


Monter: H:20

Ebboflod

Odla dirket i vatten med hydrokultur. Vi har det du behöver för att komma igång.

Träffa experterna på plats!


Monter: D:16

Se hela utställarlistan här