VÅR TRÄDGÅRD

HISTORIA

Vår Trädgård, tidigare Skånsk Trädgård, har arrangerats sedan 2003. Den går parallellt med Stora Villamässan, tidigare Hem och Villamässan. Många har besökt mässan genom åren då den först arrangerades på den gamla Saabfabriken i Västra hamnen för att 2012 flyttas till den nya Malmömässan på Hyllie.

DAGENS VÅR TRÄDGÅRD

Mässan går den första helgen i mars och är för många ett startskott på våren. På mässan byggs det upp inspirationsytor och miljöer allt för att ge idéer om våren och säsongen som är i antågande. Ett av våra populära inslag är Köksträdgårdensscen där kunskap och tips & trix förmedlas av kända profiler och kunniga experter.

VÅRA UTSTÄLLARE

De utställande företagen erbjuder både produkter och tjänster för den lilla odlingsplätten till den stora trädgården. Här finner ni fröföretag, redskap, lökar och knölar, växthus, bevattning, belysning, växter och en rad andra relaterade trädgårdsprodukter.

PLATSEN

Vår Trädgård arrangeras på Malmömässan i Hyllie, en mässanläggning med goda faciliteter. Förbindelserna är goda oavsett om du kommer med bil, buss eller tåg. Kastrups flygplats ligger också i nära anslutning.
Varmt välkommen att besöka Vår Trädgård – södra Sveriges största trädgårdsmässa!